V.N Laan 23

7742 CD Coevorden
(Alleen postadres)

06 - 41 65 64 63

Neem vrijblijvend contact met ons op

info@carcleaningcoevorden.nl

Voor al uw vragen!

Onze Diensten

AUTO

Interieur
We beginnen de interieurreiniging met grondig stofzuigen. Daarna wordt de binnenzijde van de auto met stoom gereinigd (deurlijsten, stoelen, vlekken verwijderen, ramen en vloermatten. De plastic delen worden behandelend met een kunststof conditioner en de ramen worden streep loos schoongemaakt.

Exterieur 
Het exterieur wordt gereinigd met stoom incl. de ramen en velgen. De lak wordt na de stoomreiniging mechanisch in de wax gezet wat zorgt voor meer glans. Daarnaast bied het enkele weken bescherming tegen invloeden van buitenaf. De ramen worden streeploos schoongemaakt en voor de finishing touch brengen we banden dressing aan op de banden.

Compleet
Zowel interieur- als exterieurreiniging.

CARAVAN/CAMPER

Interieur
De interieurreiniging bestaat uit stofzuigen waarna de caravan of camper aan de binnenzijde met stoom gereinigd wordt. Alle plastic delen worden behandelen met een kunststof conditioner en de ramen worden streep loos gereinigd.

Exterieur
Het exterieur wordt gereinigd met stoom inclusief de ramen en velgen. De buitenzijde wordt na de stoomreiniging in de wax gezet. De ramen worden streeploos schoongemaakt en voor de finishing touch brengen we banden dressing aan op de banden.

 Compleet
Zowel interieur- als exterieurreiniging.

OVERIGE DIENSTEN

Motorruimte
Leerbehandeling
Koplamprepair
Polijsten
Reclame/stickers verwijderen
Hondenharen verwijderen
Nare geurtjes verwijderen

Car Cleaning Coevorden

V.N Laan 23
7742 CD Coevorden
(alleen postadres)

06 – 41 65 64 63
info@carcleaningcoevorden.nl

KvK: 61805122
BTW: NL854496002B01

© 2018 Car Cleaning Coevorden Alle rechten voorbehouden | CompanyBoost