V.N Laan 23

7742 CD Coevorden
(Alleen postadres)

06 - 41 65 64 63

Neem vrijblijvend contact met ons op

info@carcleaningcoevorden.nl

Voor al uw vragen!

Stoomreinigen

Wat is stoomreinigen?

Stoomreiniging is een reinigingsmethode waarbij water aan de kook wordt gebracht door een boiler. De temperatuur kan hierbij oplopen tot 175 / 180 graden Celsius dit is de temperatuur voor de ontsmettende werking zonder dat aanvullende middelen benodigd zijn. Hierdoor verbruiken wij ook zeer weinig water. Reinigen met stoom heeft het voordeel dat er dieper liggende plekken en poriën bereikt worden dan gewoon schoonmaken. De losgeweekte vervuiling kan door het microvezel doek worden opgenomen. Stoomreiniging is een veilige reinigingsmethode voor bijna elke oppervlakte. Aanvullende reinigingsmiddelen die wij gebruiken voor bijvoorbeeld het schoonmaken van rubbers en kunststof bevatten geen chemische middelen en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Dit maakt een veilige, milieuvriendelijke en grondige reiniging.

Mogelijkheden van stoomreiniging

Stoomreiniging kan op vele manieren en objecten worden toegepast. Met onze professionele stoomreiniger, reinigen wij probleemloos dit binnen- en buitenkant van uw auto, boot, camper of caravan. Naast onze diensten in de autobranche, zijn wij ook actief in het reinigen van meubels binnenshuis, Dus ook voor een reiniging van stoelen, banken en tapijten, bent u bij ons aan het juiste adres.

Doordat het waterverbruik in vergelijking met regulier schoonmaken zeer laag is, is het gebruik van een stoomreiniger milieuvriendelijk. Voor het reinigen van een auto verbruiken wij slechts drie tot vier liter water. Alleen bij sterke vervuiling wordt gebruik gemaakt van ecologische reinigingsmiddelen voor een optimaal resultaat.

Werking van een stoomreiniger

Onze stoomreinigers weken eerst het vuil los, waarna wij dit met microvezeldoeken afnemen. Microvezel heeft als voordeel dat er geen contact plaats vind met het object, waardoor krassen is uitgesloten. Vet, vuil en bacteriën, maar ook nicotineaanslag en nare geurtjes worden snel en vakkundig uit uw auto verwijderd.

 

Car Cleaning Coevorden

V.N Laan 23
7742 CD Coevorden
(alleen postadres)

06 – 41 65 64 63
info@carcleaningcoevorden.nl

KvK: 61805122
BTW: NL854496002B01

© 2018 Car Cleaning Coevorden Alle rechten voorbehouden | CompanyBoost